Totalul afișărilor de pagină

duminică, 30 iunie 2013

Sleepless

<2:44Am, sunday night, monday morning>
E tarziu, e o noapte rece, ploiasa, apasatoare, acel gen de noapte ce te face sa te gandesti la viata.. Ah, da, la viata, la lucruri, la tine ca persoana, la tot ce ai gresit, unde, si de ce, la fiecare moment petrecut cu o persoana care acum nu mai este langa tine. E acel gen de noapte in care nu dormi.
Si, de fapt, de ce nu dormi? Pentru ca nu poti,simti ca mintea nu iti da pace, stiti ce spun. Dar oare mintea e cea care nu ne da pace, sau sentimentele de dezamagire fata de noi insine, sentimentele de iubire pe care nu le simti atat de des  in ultimul timp, sentimentul de frica si deznadejde de a nu fi uitat... Si ce mii de alte sentimente nu te coplesesc?
Dar ce sunt aceste sentimente? Sunt, de fapt, efectul faptelor noastre sau a celor din jur, ale subconstientului sau ale gandirii tale libere.. Sunt trairi  greu de infranat cand te coplesesc, cand stai pierdut in noapte si itiamintesti fiecare parte a vietii tale.
Sentimentele sunt ceva frumos, ceva ce ne face sa ne simtim oameni,pentru ca daca nimeni nu spune ce simte, nu am mai avea nevoie de cuvinte, deci merita traite,si bune si rele pentru ca fiecare are rostul sau, asa ca traiti nu va fie frica si iubiti cat mai mult,pentru ca ai doar o viata ce merita amintita in inimile celorlalti .. c:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu