Totalul afișărilor de pagină

vineri, 20 septembrie 2013

Don't die a copy.


"Oamenii sunt la fel, pasiunile ii deosebesc, ii eleveaza, ii educa si ii definesc."  http://www.youtube.com/watch?v=oe01_iTrxiY

Oamenii: oamenii sunt fiinte foarte apropiate una de cealalta. Toti sunt "oameni". Toti se simt importanti si cred ca existenta lor are un tel , au aspiratii mari si se cred atat de diferiti de ceilalti.Dar, in fond oamenii au ADN-ul coar cu 1% diferit de al maimutelor si aproape identic intre ei. Multi arata la fel, gandesc la fel, inghit cacatul care sse da la TV si la posturile mainstream de radio, se simt bine daca mananca zilnic la fast food si se simt destepti daca au note mari. Este trist. Ei sunt cei despre care se spune in aceasta melodie care este foarte adevarata, ca sunt in "armata capetelor seci". Sa stai pe youtube nu este act de cultura muzicala sau sa scrii romane pe facebook sau alte site-uri nu este arta sau, pentru cei ce citesc lectura.


"Be yourself man, and be proud of who you are." -Eminem

Oamenii sunt diferiti prn modul lor de a gandi.Ei ,cei "mai de sus" incearca sa ne creeze o personalitate comuna, fara o dorinta de a cunoaste, cu gandul ca ne este bine asa cum suntem, sa nu mai citim, sa stam pe net si sa ne pierdem timpul in totalitate degeaba. Vrei sa fii altfel? Exprima-te in una dintre arte, sau macar uramareste-i pe cei ce o fac, citeste ce iti place si mentalitatea ti se diferentiaza de a celorlalti, asculta mzica ta, nu hiturile de la radio, creaza-ti singur personalitatea. Imbracate, poarta-te si simte-te bine in stilul tau, nu in cel ce e la moda. Daca intelegi si accepti cine esti ,si nu esti cine se cere sa fii, ci cine vrei tu,vei putea fii fericit, deci fii TU.


"Uneori,viata e un meci, pasiunile pot ivinge legi."Fa ceea ce iti place si incearca sa produci ceva din asta, aceste este cel mai important sfat pe care oricine ti-l poate da, poti pierde tot, dar stiinta ta ramane.

You were born real, don't die a copy. Δ



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu