Totalul afișărilor de pagină

marți, 1 octombrie 2013

Prezenta feminina

    Probabil ca va intrebati de ce am intitulat aceasta postare "Prezenta feminina". Am folosit aceasta expresie intrucat in zilele de azi nu toate persoanele de sex feminin au acea "prezenta feminina" despre care vreau sa va vorbesc.
    Ce este prezenta feminina?    Eu definesc un act feminin ca ceva facut cu gratie, ceva facut cu suflet, cu acea "intelepciune" despre care se spune ca provine de la femei. Prezenta feminina, cel putin pentru mine se face remarcata la persoanele care au aceasta gratie in ele, stiu cand si cum sa isi gestioneze actele feminine pentru a arata ca o fata respectabila, pentru a parea cel putin desteapta sau pentru a obtine ce vrea. Este trist, dar din pacate adevarat cum au ajuns foarte multe adolescente in zi de azi, cele care se imbraca foarte slim ca sa atraga priviri si care arunca injuraturi in stanga si in dreapta, care mananca seminte si care se fac in public remarcate doar dupa vocea si lmbajul ce iti zgarie timpanul
     Cum am spus, sa stii sa gestionezi actul feminin este ceva ce ajuta foarte mult, hainele slim sunt foate frumoase atunci cand isi fac aparitie pe o fata gratioasa cu solduri stramte, slaba ,care are bun gust si se simte bine sa arate asa, nu doreste doar atentia celor din jur.Aceea este urmatorul nivel al fetei primitive care este astazi numita si pitipoanca.
     Femeia este ceva divin.
     
          Parerea mea este ca o fata, ca  cea despre care am scris mai sus, cea cu bun gust, are deobicei si sentimente ce duce din pacate sau din fericire pentru ea la un suflet deschis si sensibil. Fetele merita respectate, sunt ceva divin ,sentimentele lor sunt fragile si lacrimile lor sunt calde. Atinerea lor exprima o mie de trairi si sclipirea ochilor le reflecta sufletul. Daca gasesti o fata ,nu o persoana dezgustatoare de gen feminin, merita pretuita. O fata culta si descurcareata care stie sa se strecoare intre sentimentele unui baiat cu orgoliu si care are un corp frumos, un par moale si o privire blanda este cea mai dulce durere si cel mai de incredere inamic.     O fata frumoasa si desteapta este tot ce cauta un baiat si tot ce il va distruge.    Ca sa ajungi sa fii alaturi de un baiat cu orgoliu, care se cunoaste pe sine si care si gandeste nu trebuie doar sa arati bine, ci sa ai si orizontul cunostintelor cel putin la fel de dezvoltat ca si corpul. Sa vorbesi cu o fata desteapta si frumoasa este cel mai frumos lucru. Sa te uiti in ochii ei si savorbiti.... Sa vorbiti despre orice sa simti conexiunea dintre voi pentru ca mai apoi sa ii saruti buzele calde si sa ii simti corpul lipit de al tau.


   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu